Despre noi

Suntem o echipa de profesionisti ce livram solutii web la standarde inalte. De asemenea oferim servicii conexe precum: Aplicatii native pentru platformele mobile precum Android si iOS, dar si dezvoltare personalizata de aplicatii bazate pe PHP si aplicatii complexe JAVA

Platforma E – learning

Learning Management System

Va propunem platforma e-Learning (Learning Management System) WELIS. Aceasta permite instructorilor sa construiasca cursuri eficiente online si sa gestioneze activitatile de invatare prin interconectare Web. Platforma este disponibila online (atat manualul de utilizare, cat si sistemul in sine) in limba romana.

Platforma E – commerce

Dedicata magazinelor online

WTP E-Shop este un produs software dedicat crearii magazinelor online. WTP E-Shop contine peste 275 de caracteristici si este în continua crestere. Toate functiile sunt 100% functionale si pot fi instalate si dezinstalate printr-un singur clic. WTP E-Shop ofera cea mai buna solutie de magazin online.

Portaluri Web

B2B, B2C, B2B-LMC, B2C-LMS, CMS

Realizam portaluri web B2B, B2C, B2B-LMS, B2C-LMS. In cele ce urmeaza va prezentam ceea ce inseamna aceste portaluri web dar si caracteristicile acestora. De asemenea suntem specializati in realizarea de website-uri bazate pe CMS WordPress sau Joomla.

SEO

Optimizare web site-uri, magazine online

SEO este prescurtarea de la cuvantul “Search Engine Optimization” adica optimizarea pentru motoare de cautare. Pentru ca site-ul dumneavoastra sa apara in prima pagina a motorului de cautare Google acesta trebuie trecut printr-un proces de optimizare si promovare.

Arhivare Electronica

Arhivare electronica si managementul documentelor

Un astfel de sistem realizeaza gestionarea documentelor si a altor informatii auxiliare, permitand totodata definirea de fluxuri de prelucare si urmarirea parcursului stabilit. Pentru informatii complete faceti click pe buton de mai jos pentru detalii.

Managementul Clientilor

Managementul contractelor si a clientilor

Acest serviciu este foarte util tuturor companiilor pentru a gestiona relatia cu clientii, conturile si contractele astfel simplificand procesul gasire a informatiilor. Micsoreaza si creste eficienta angajatilor. Pentru detalii despre intregul proces click pe butonul de mai jos.

Sistem Ticketing

Solutie IT pentru gestiunea vanzarilor de bilete si abonamente

TICKETSYS este cel mai complex sistem de ticketing depe piata din Romania dar, in acelasi timp, cel mai usor de folosit. Conceput tinand cont de specificul local, de modalitatile de derulare a business-ului organizatorilor de spectacole cat si a Institutiilor culturale romane.

Aplicatii mobile

Android si iOS hybrid/native apps

Realizam aplicatii native si/sau hibride (aplicatii care ruleaza in browserul de internet al dispozitivului mobil) pentru platformele mobile. Oferim suport in dezvoltarea acestor aplicatii pentru sistemele de operare Android si iOS. Dezvoltarea acestor tipuri de aplicatii se realizeaza folosind tehnologii JAVA / JAVASCRIPT / MONDO DB (baze de date multidimensionale).

Dezvoltare custom

Aplicatii complexe realizate pe comanda

Dezvoltam la cerere orice tip de aplicatie, atat pentru WEB, cat si INTRANET, folosind cele mai noi tehnologii: PHP, JAVA, HTML 5, CSS 3, JQUERY, WEB 2.0, etc. Contactati-ne daca doriti sa aflati orice alta informatie suplimentara sau pentru a stabilii detaliile proiectului dumneavoastra.