Despre platforma E-learning

Va propunem platforma e-Learning (Learning Management System) WELIS. Aceasta permite instructorilor sa construiasca cursuri eficiente online si sa gestioneze activitatile de invatare prin interconectare Web. Platforma este disponibila online (atat manualul de utilizare, cat si sistemul in sine) in limba romana.

Platforma de e-Learning WELIS propusa este compatibila cu GNU / Linux, Mac OS si Microsoft Windows. Ea se bazeaza pe tehnologii libere ca PHP si MySQL si utilizeaza standardele actuale precum SCORM si IMS / QTI pentru schimbul de continut.

Platforma WELIS este dezvoltata centrat pe conceptul de curs in contextul activitatilor didactice si de instruire. Spatiul aferent unui curs ofera o lista de instrumente care permit crearea continutului de invatare, gestionarea activitatii de formare si interactiunea cu instruitii.

De ce WELIS ?

Platforma de învăţare electronică WELIS poate fi o componentă de bază a sub-sistemului informatic de management al resurselor umane al oricărei organizaţii economice (instituţie publică şi privată, companie), dar şi a unuia de asistare a activităţilor didactice din instituţiile de învăţământ pre-universitar sau universitar.

Avantajele platformei WELIS

Platforma WELIS dezvoltata de noi a ajuns la maturitate si prezinte numeroase avantaje care il ajuta atat pe cursant cat si pe instructor. Folosirea acesteia se realizeaza intr-un mod simplu si placut datorita interfetei grafice prietenoase si intuitive. Pentru a citii despre avantajele platformei va rugam sa faceti click pe urmatorul link: AVANTAJELE PE CARE LE OFERA O PLATFORMA DE E-LEARNING iar pentru a citi prezentarea in pdf va rugam sa facet-ti click pe urmtatorul link: PREZENTARE PLATFORMA WELIS 

Video conferinta WELIS

Ne-am concentrat atentia prin a face platforma de E-learning cat mai interactiva atat pentru utilizat cat si pentru formator, in acest fel am introdus video-conferinta. Va rugam sa citit prezentarea acestui serviciu aici: PREZENTARE VIDEO CONFERINTA WELIS

Structura platformei E-Learning WELIS

Platforma e-Learning WELIS se prezinta sub forma a 7 module interconectate. Primele 2 module sunt obligatorii pentru functionarea in conditii optime ale platformei, modulele 3, 4, 5, 6 si 7 fiind optionale (aceste module, aduc un plus de rapiditate si permit accesarea unor facilitati extinse ale platformei). Fiecare modul include manual de utilizare sensibil la continut si context.

 

Instaleaza functionalitatile de baza ale platformei (site-ul asociat platformei e-Learning, autentificarea si administrarea tuturor tipurilor de utilizatori, administrarea platformei).

Instaleaza functionalitatile specifice crearii de cursuri (resurse si activitati de invatare: lectii – cu pagini de continut si intrebari de autoevaluare, seminarii, teme, teste de evaluare pe parcurs si finale etc.).

Instaleaza functionalitatile asociate modulelor chat, forum, video conferinta si glosar.

Instaleaza functiile caracteristice modulului de biblioteca virtuala.

Instaleaza functii specifice video conferintelor, cat si adaugarii de continut video dedicat.

Suport online si offline oferit 12 ore / zi, 5 zile / saptamana. In modulul suport este inclusa si repararea eventualelor anomalii ce pot aparea pe parcursul folosirii platformei, inclusiv back-up date, arhivare si restaurare informatii sau versiuni.

UMS (University Management Sistem) Componenta de scolarizare a platformei WELIS este o solutie software integrata care permite administrarea eficienta a tuturor activitatilor, proceselor si fluxurilor existente in mediile universitare. Managementul scolaritatii acopera intr-o maniera integrata toate ariile de activitate specifice acesteia, asigurand o fluenta sporita si o integrare completa cu procesele si fluxurile reale existente in mediul universitar.

Se recomanda instalarea primelor 2 module,cat si a modulului 6. Platforma WELIS ofera suport integrat si total pentru platformele mobile in varianta browser, fiind compatibila cu sistemele de operare Android 4+, iOS 6+, Windows Phone 7+. Toate functiile platformei pot fi accesate direct din browserul dispozitivului mobil (telefon sau tableta), interfata WEB fiind prietenoasa si usor de folosit. Este realizata integral in tehnolgie JQuery Mobile si ofera suport WEB 2.0 si HTML 5.

WELIS poate fi achizitionata in 2 variante:

LICENTA (instalare platforma e-learning, configurare, personalizare interfata si/sau module, lansare online, mentenanta lunara contra cost, suport pentru platformele mobile);

CLOUD (instalarea platformei e-learning cu toate functionalitatile pe servere dedicate aflate in datacenter-ul din Samsony – Germania, personalizare interfata, lansare online, mentenanta lunara in baza a 50 ore suport, acces platforme mobile);

Pentru cotatie de pret sau pentru mai multe detalii Contactati-ne!