Prezentare platforma e-commerce

Puternica, sigura si rapida platforma e-commerce dezvoltata de WebTotal este solutia ideala pentru comertul online. WTP E-Shop este un produs software dedicat crearii magazinelor online ce contine peste 275 de caracteristici si este în continua crestere. Toate functiile sunt 100% functionale si pot fi instalate si dezinstalate printr-un singur clic. WTP E-Shop ofera cea mai buna solutie de magazin online, atat pentru comercianti cat si pentru consumatori.

In cele ce urmeaza va prezentam diverse module si functionalitati ale WTP E-Shop

Gestionati o lista de produse dinamice prin WTP E- Shop back-office. Indiferent daca magazinul domneavoastra are un produs sau mii, aceasta incredibila interfata administrativa permite comerciantilor sa organizeze pana si cel mai complex inventar printr-un singur clic. Importati si exportati rapid, setati atributele, sortati produse, aplicati reduceri în masa si mult mai mult. Sortarea de produse nu a fost niciodata mai usoara cu ajutorul platformei e-commerce oferite de WTP-E-Shop.

Afiseaza produsele intr-un mod unic si ofera clientilor numeroase optiuni de a vizualiza sortarea produselor dorite. Furnizarea de mai multe moduri de a vizualiza un produs, va ajuta la cresterea ratelor de conversie.

Gestionarea unui site este foarte usoara utilizand WTP E-Shop. Proprietarii de afaceri se pot bucura de puterea de a edita continutul, de gestionarea prezentarii grafice a produselor si de posibilitatea schimbarii limbii de afisare a site-ului (externalizare), totul cu ajutorul Back Office. WTP-E-Shop are un proces de upgrade simplu, cu un singur click realizandu-se upgrade-ul automat al magazinului dvs. la ultima versiune.

WTP E-SHOP permite module de livrare flexibile si permite integrarea cu firme de transport. Furnizeaza optiuni sigure de livrare pentru clienti si posibilitatea includerii mesajelor personale. Permite controlul operatiilor de logistica, cum ar fi taxe, greutate, restrictii de livrare si altele.

Convingeti clientii sa se simta in siguranta cu privire la cumparaturile online. O conexiune sigura este esentiala pentru a incepe acceptarea de plati. De la PCI la standardul SSL, WTP E-Shop vine echipat cu tot ceea ce un comerciant are nevoie pentru a fie securizat.

WTP E-Shop este disponibil in 2 limbi (romana, engleza), dar se lucreaza continuu pentru traducerea in alte 3 limbi de circulatie internationala.

Satisfacerea clientilor este cheia loialitatii acestora si a cresterii vanzarilor tot timpul anului. WTP E-SHOP furnizeaza clientilor o casa de plata virtuala usor de utilizat prin propriul lor cont si personalizeaza mesajele pentru nevoile lor speciale.

Sistemul de urmarire WTP E-Shop avansat poate detecta unde se afla clientul (ca si localizare) si sa calculeze impozite sau promotii stabilite de comerciant.

Raportarea este esentiala pentru urmarirea si optimizarea performantelor. Comerciantii trebuie sa monitorizeze vanzarile si interactiunile de vizitatori pentru a intelege ce functioneaza si ce necesita imbunatatiri.

Oferim suport pentru platformele mobile in 2 variante: de tip browser compatibil cu toate sistemele de operare (realizat integral cu ajutorul tehnologiei JQuery Mobile), respectiv nativ pentru Android si iOS (realizat integral cu ajutorul tehnologiei Titanium)

WTP E-Shop poate fi achizitionat in 2 variante:

LICENTA (instalare e-shop, configurare, personalizare interfata si/sau module, lansare online, mentenanta lunara contra cost, suport pentru platformele mobile in varianta browser)
CLOUD (instalarea magazinului virtual cu toate functionalitatile pe servere dedicate aflate in datacenter-ul din Samsony – Germania, personalizare interfata, lansare online, mentenanta lunara in baza a 30 ore suport, suport pentru platformele mobile)

Pentru cotatie de pret sau pentru mai multe detalii Contactati-ne!