1. Ideea ta
Pune-ti ideile in aplicare! Traim in era smartphone-urilor, iar viitorul inseamna tehnologie. Mobilitatea este cuvantul cheie in societatea noastra. Posibilitatile sunt nelimitate iar ideea ta ar putea valora mai mult decat crezi. Vizibilitatea afacerii tale poate creste exponential cu ajutorul unei aplicatii mobile.

2. Sprijinul nostru
Vei avea sprijinul unei echipe cu o vasta experienta in dezvoltarea aplicatiilor Mobile si Web. Tu ne spui la ce te-ai gandit, noi venim cu propuneri. Impreuna gasim cea mai buna solutie si pornim procesul de dezvoltare.

3. Aplicatia finala
Aplicatiile livrate de echipa noastra sunt innovative si competitive oferind o experienta unica utilizatorilor. Prin produsele realizate reusim sa transmitem incredere clientilor nostri si siguranta ca pe langa produsul obtinut au castigat un partener care le poate oferi suport si in viitor. Aplicatia va fi valabila in market-urile oficiale Google Play, AppleStore si Windows Market.

Ce oferim?
Asa cum am mai spus, aplicatiile noastre imbina cele mai noi tehnologii si sunt concepute in asa fel incat sa afie cat mai placute utilizatorului final. Ne gandim la tot: de la design si usurinta in folosire pana la tehnici de optimizare a bateriei, a memoriei si al traficului Internet folosit. Aplicatiile sunt compatibilie cu toate tipurile de smartphone-uri si tablete.

Ce facem, pe scurt:
– Dezvoltare aplicatii Android, iOS(Apple), Windows Phone
– Publicarea aplicatiilor in market-urile si store-urile oficiale (Google Play, AppStore, Windows Market)
– Integrarea aplicatiilor cu Facebook, Google Services, etc.
– Campanii publicitare
– Consultanta
– Mentenanta

Pentru transpunerea ideilor clientilor nostri in aplicatii de succes investim toate cunostintele noastre din domeniul IT precum si energie, atentie, in final produsele obtinute depasind asteptarile clientilor.

Pentru cotatie de pret sau pentru mai multe detalii Contactati-ne!