Prezentare Portal Web

Realizam portaluri web B2B, B2C, B2B-LMS, B2C-LMS. In cele ce urmeaza va prezentam ceea ce inseamna aceste portaluri web dar si caracterisiticile acestora. De asemenea suntem specializati in realizarea de website-uri bazate pe CMS (Content Management Sistem) WordPress sau Joomla.

Se refera la comercializarea de produse si/sau servicii numai intre firme. Principalele caracterisiti ale portalului web B2B:


- Schimb de informatii: Solutiile B2B ofera organizatiilor posibilitatea de a face schimb de date in timp real si informatii intre partile interesate. Solutiile ofera, de asemenea, mecanisme de comunicare mai buna si eficienta intre partenerii implicati in lantul de aprovizionare.


-Deciziile in cunostinta de cauza: Procesele simplificate permit organizatiilor sa aiba o mai buna intelegere a nevoilor, prin urmare, sa le permita sa ia decizii mai bune si in cunostinta de cauza.


-Gestiunea stocurile: Prin solutiile B2B, organizatiile pot monitoriza in mod eficient starea stocurilor care sa garanteze existenta cantitatilor potrivite pentru comenzile plasate.


-Reducerea costurilor: Costurile de administrare sunt reduse deoarece comenzile sunt plasate si accesate in format electronic.


-Cresterea eficientei: Solutiile de B2B permit organizatiilor sa reduca erorile care rezulta din modul manual de inregistrare si urmarire a datelor si a proceselor.

Se refera la comercializarea de produse si/sau servicii intre firme si client (persoane fizice sau fizice autorizate cel mult).Principalele caracterisiti ale portalului web B2C:

– Companiile pot ajunge la o baza de clienti mai mare si astfel creste aria lor de operare
– Prin solutii B2C se poate oferi o mai mare varietate de servicii si produse online
– Solutiile B2C sunt un marketing eficient si instrument de promovare pentru companii
– Solutiile B2C ofera companiilor modalitatea de a fi disponibile pentru clientii lor non-stop. Potentialii client pot cauta o gama mai mare de produse online, fara a fi nevoie sa paraseasca casele lor sau birourile.

Construit pe tehnologie PHP, modulul LMS, incorporeaza o baza de date pentru stocarea unei mari varietati de informatii: de la  utilizatori, la programe de training, testari, rezultate, rapoarte etc. Acest tip de portal integreaza platforma WELIS in cadrul unui portal obisnuit de tip B2B sau B2C (vezi taburile precedente), folosindu-se de toate functiile platformei e-learning asociate procesului de invatare.

Pentru cotatie de pret sau pentru mai multe detalii Contactati-ne!