TICKETSYS este cel mai complex sistem de ticketing de pe piata din Romania dar, in acelasi timp, cel mai usor de folosit. El a fost conceput tinand cont de specificul local, de modalitatile de derulare a business-ului organizatorilor de spectacole cat si a Institutiilor culturale romane. Specificatiile aplicatiei au fost discutate cu principalii promoteri din Romania tocmai pentru a le oferi un produs conceput special necesitatilor particulare dar si cu reprezentantii

Institutiilor culturale romane. De asemenea, sistemul de ticketing TICKETSYS are un grad de securitate extreme de ridicat astfel incat, de peste 5 ani de zile de functionare, n-a fost niciodata supus unei brese de securitate si a functionat fara nici un fel de problema tehnica.

Avantajul major al sistemului bilet.ro fata de alte produse concurente este ca, dupa mai bine de 5 ani de zile de functionare, acopera majoritatea cerintelor organizatorilor de spectacole. Aceasta s-a datorat si deschiderii noastre spre prefectionare si imbunatatirea continua a produsului. Aproape ca n-a existat cerere care sa nu fie implementata si aceasta datorita faptului ca este un produs propriu si nu era necesar sa apelam la alti dezvoltatori de software pentru dezvoltarea functionalitatilor noi.

 

Pentru numeroase detalii prezentate prin grafice si un design special va rugam sa accesati brosura din partea dreapta