Video conferinta pe platforma de E-learning WELIS

Un factor foarte important si nelipsit din platforma de E-Learning este posibilitatea de a crea video-conferinta cu participantii la curs. De ce spunem acest lucru? Pentru ca a face cursuri pe o platforma care nu are posibilitatea fara a face video-conferinta este ca si cum ati citi un ziar. Cursurile trebuie sa fie interactive si distractive in acelasi timp pentru a perecepe informatia cat mai rapid intr-un mod placut si astfel de lucru se realizeaza prin video-conferinta. Fie ca aceasta se face cu indrumatorul sau doar cu colegii de curs poti interactiona si schimba idei in timp real cu fiecare dintre acestia.

In platforma noastra de E-Learning WELIS video-conferinta este integrata si se pot realiza pana la 50 de conexiuni pe un server. De asemenea interfata grafica este prietenoasa si intuitiva, iar conferinta este in compatibilitate cu toate browserele moderne deci nu trebuie sa va faceti griji ca nu merge decat pe un anumit browser.

Va invitam sa cititi in continuare prezentarea noastra in format Power Point despre video-conferinta integrata in platforma de E-learning WELIS, click aici: PREZENTARE VIDEO-CONFERINTA

Distribuiti pe: